Els nostres serveis

A Marbres Martin li oferim diferents serveis: assessorament, disseny, elaboració i subministrament. Pressupostem amb rapidesa i sense compromís.

llars de foc a vic
icona_marmolista_1assessorament
ASSESSORAMENT
A Marbres Martin posem a la vostra disposició un equip de professionals que us assessoraran en materials i opcions estètiques. Des de cuines innovadores a espectaculars llars de foc, escales elegants i banys funcionals. El que necessiteu, ho trobareu aquí.
icona_marmolista_2disseny
DISSENY PERSONALITZAT
Amb l’ajuda dels nostres especialistes en marbres, ens adaptem a les necessitats de cada client.
Elaborem projectes a mida. Perquè cada client és únic i especial. Ens agrada l’estètica, però també que els nostres projectes siguin funcionals.
icona_marmolista_3elabora
ELABORACIÓ
Som un equip de professionals altament qualificats, amb més de 30 anys d’experiència, i disposem de la més avançada tecnologia. Treballem amb tot tipus de marbres i granits, quars (Silestone, Compac, Quarella, Santamargherita, Caesarstone), porcel·lànics, arenisques, calisses, pissarres, quarcites, silestone, compac, caesarstone, etc.
icona_marmolista_4coloca
INSTAL·LACIÓ I SUBMINISTRE
A Marbres Martin som distribuïdors autoritzats de les millors marques de marbre i granit, tant nacionals com d’importació. A banda del subministrament, també realitzem la instal·lació de les peces per part de tècnics especialistes.